Treningsvideoer og andre treningsrelaterte innlegg,  Uncategorized

EN HELT MAGISK PINSE

EN HELT MAGISK PINSE 🤗

I år har mai og pinsen vært på sitt beste 🤗 Tenk at man skulle få så fine dager, når man i tillegg har fri. Det er lykke.

Med sånt vær klør det nærmest i fingrene etter å være ute, for slike fine dager må man bare nyte.

Selv er jeg veldig glad i marka, aktiviteter, trening ute, og ikke minst glad i å bare koble av å nyte fine øyeblikk. Man trenger ikke å styre med så mye, men kanskje ta med noe enkel mat og drikke. Turen trenger heller ikke være så lang, da det er opplevelsen og det å komme seg ut som teller. Nå har jeg vært så heldig å fått meg hengekøye / hammock og den kommer jeg til å bruke mye. Den er enkel og liten å ta med, og praktisk fordi den er lett å henge opp.

Med solnedgangen i ryggen peilet jeg meg ut et fint sted til hengekøya fra kajakken, og gikk i land med litt god niste og drikke.

Bildet over snakker for seg selv. Øyeblikk som dette🙏 Det føltes nesten magisk å sitte i hengekøya å høre fuglene kvitre mens man nøyt solnedgangen. I slike øyeblikk glemmer jeg tid og sted, og det er umulig å ikke koble av å nyte 🤗 🙏

Så mitt tips er å komme oss ut og nyte de fine dagene mens vi har de, for det er viktig å koble av litt 🤗

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *