Frokost og lunsj retter,  Middager,  Uncategorized

Kreolsk Kylling og pastasalat

Kreolsk kylling og pastasalat.

Dagens enkle, sunne og gode middag ?


Idag var jeg skikkelig sulten etter treningsøkta og måtte ha en rask middag.

Spør du meg, er en middag på 15 minutter er aldri feil. Og det er alltid fint å ha noen gode, enkle, sunne retter i bakhånd i en travel hverdag.

Jeg hadde lyst på salat og vurderte å miksen min egen salat på butikken, men fant ut at det var like greit å lage det selv.

Så da kom på denne miksen:

Ingredienser:

Ruccola salat

Rødkål

Pastasløyfer

Agurk

Soltørka tomat

Oliven

Fetaost

Kylling (jeg brukte ferdig stekt kylling med soltørket tomat idag)

Og ristede pinjekjerner.

Slik gjør du:

Kok opp vann, ha i litt salt og la pastaen koke i ca 12-15 min. I mellomtiden deler du opp resten av ingrediensene.

Jeg bruker gjerne ferdig stekt kylling med soltørket tomat om jeg har dårlig tid eller er på farten, men trenger noe sunt og godt. Det er også perfekt å ha i fullkornslefse med salat, avokado, mango og evt jalapenõ magerost for litt spice. En enkel, sunn og god lunsj ?

Noe du fikk lyst på? Let me know ❤

Følg meg gjerne på Instagram @sportybakern for mer inspirasjon på trening og kosthold og sunnere bakst og snacks. #sportybakerhansen tagg meg gjerne, det er alltid morsomt å se når dere prøver oppskriftene mine ❤?

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *