Omelett muffins
Omelett muffins ?
Omelett muffins er en perfekt lunsj med litt salat til, som turmat eller et mellommåltid som er fint å ha klart i kjøleskapet.
De er fulle av smak og veldig næringsrike.
Jeg er veldig for å spise opp maten, og nå i disse tider er det ekstra fint å bruke opp alle restene. Omelett muffins er en super måte å få brukt opp restemat på.
Denne gangen lagde jeg 6 muffinser, og disse ble fylt med:
Ingredienser
Ca 4 Stekte sopp
Ca 3 store finhakkede soltørkede tomater
Brokkolitopper
Ca 5 finhakkede pepperoni biter
2 Kokte poteter i terninger
Jeg bruker som oftest også finhakket fersk basilikum og gjerne chili og skinke/bacon. Evt cottage cheese eller ost til topping. (Strø det over når eggeblandingen nesten har stivnet).
Bruk det du har tilgjengelig i kjøleskapet.
Til eggeblandingen:
6 store egg
ca 3 dl melk
1/2 – 1 ts knust chili
1 klype maldonsalt og peppermix.
Slik gjør du:
Del opp soppen i skiver og stek den i en stekepanne med litt olje. Krydre til med chili, salt og det du måtte ønske. Del opp resterende ingredienser i biter og fyll muffinsformene.
Pisk eggeblandingen og hell over. Strø evt cottage cheese eller ost over. Sett det så i ovnen på 200 grader i ca 20 minutter.
Jeg bruker amerikanske muffinsformer.
Noen som fikk lyst på? Let me know ❤
Følg meg gjerne på Instagram @sportybakern for mer inspirasjon på trening og kosthold og sunnere bakst og snacks. Og tagg meg gjerne, det er alltid koselig å se når dere prøver oppskriftene mine❤? #sportybakerhansen