Frokost og lunsj retter,  Kveldsmat,  Mellomm√•ltid,  Middager,  Turmat,  Uncategorized

Omelett muffins

Omelett muffins ūü§ó

Omelett muffins er en perfekt lunsj med litt salat til, som turmat eller et mellomm√•ltid som er fint √• ha klart i kj√łleskapet.

De er fulle av smak og veldig næringsrike.

Jeg er veldig for å spise opp maten, og nå i disse tider er det ekstra fint å bruke opp alle restene. Omelett muffins er en super måte å få brukt opp restemat på.

Denne gangen lagde jeg 6 muffinser, og disse ble fylt med:

Ingredienser

Ca 4 Stekte sopp

Ca 3 store finhakkede solt√łrkede tomater

Brokkolitopper

Ca 5 finhakkede pepperoni biter

2 Kokte poteter i terninger

Jeg bruker som oftest ogs√• finhakket fersk basilikum og gjerne chili og skinke/bacon. Evt cottage cheese eller ost til topping. (Str√ł det over n√•r eggeblandingen nesten har stivnet).

Bruk det du har tilgjengelig i kj√łleskapet.



Til eggeblandingen:

6 store egg

ca 3 dl melk

1/2 – 1 ts knust chili

1 klype maldonsalt og peppermix.

Slik gj√łr du:

Del opp soppen i skiver og stek den i en stekepanne med litt olje. Krydre til med chili, salt og det du m√•tte √łnske. Del opp resterende ingredienser i biter og fyll muffinsformene.

Jeg fyller formene ca 2/3 dels fulle

Pisk eggeblandingen og hell over. Str√ł evt cottage cheese eller ost over. Sett det s√• i ovnen p√• 200 grader i ca 20 minutter.
Jeg bruker amerikanske muffinsformer.

Disse holder seg godt flere dager i kj√łleskapet.

Noen som fikk lyst p√•? Let me know ‚̧

F√łlg meg gjerne p√• Instagram @sportybakern for mer inspirasjon p√• trening og kosthold og sunnere bakst og snacks. Og tagg meg gjerne, det er alltid koselig √• se n√•r dere pr√łver oppskriftene mine‚̧ūüôŹ #sportybakerhansen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *