Frokost og lunsj retter,  Kveldsmat,  Mellommåltid,  Middager,  Turmat,  Uncategorized

Omelett muffins

Omelett muffins ?

Omelett muffins er en perfekt lunsj med litt salat til, som turmat eller et mellommåltid som er fint å ha klart i kjøleskapet.

De er fulle av smak og veldig næringsrike.

Jeg er veldig for å spise opp maten, og nå i disse tider er det ekstra fint å bruke opp alle restene. Omelett muffins er en super måte å få brukt opp restemat på.

Denne gangen lagde jeg 6 muffinser, og disse ble fylt med:

Ingredienser

Ca 4 Stekte sopp

Ca 3 store finhakkede soltørkede tomater

Brokkolitopper

Ca 5 finhakkede pepperoni biter

2 Kokte poteter i terninger

Jeg bruker som oftest også finhakket fersk basilikum og gjerne chili og skinke/bacon. Evt cottage cheese eller ost til topping. (Strø det over når eggeblandingen nesten har stivnet).

Bruk det du har tilgjengelig i kjøleskapet.



Til eggeblandingen:

6 store egg

ca 3 dl melk

1/2 – 1 ts knust chili

1 klype maldonsalt og peppermix.

Slik gjør du:

Del opp soppen i skiver og stek den i en stekepanne med litt olje. Krydre til med chili, salt og det du måtte ønske. Del opp resterende ingredienser i biter og fyll muffinsformene.

Jeg fyller formene ca 2/3 dels fulle

Pisk eggeblandingen og hell over. Strø evt cottage cheese eller ost over. Sett det så i ovnen på 200 grader i ca 20 minutter.
Jeg bruker amerikanske muffinsformer.

Disse holder seg godt flere dager i kjøleskapet.

Noen som fikk lyst på? Let me know ❤

Følg meg gjerne på Instagram @sportybakern for mer inspirasjon på trening og kosthold og sunnere bakst og snacks. Og tagg meg gjerne, det er alltid koselig å se når dere prøver oppskriftene mine❤? #sportybakerhansen

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *