Detox juice, en frisk start på dagen..
Frokost og lunsj retter,  Juice,  Uncategorized,  Vegetar

Grønn detox juice, en frisk start på dagen?

Lever du opp til fem om dagen som helsemyndighetene anbefaler?

Selv er jeg veldig glad i både salater, frukt og ikke minst bær. Noen ganger er det likevel ikke like lett å få i seg da spesielt nok grønnsaker. Og på travle dager syns mange det tar for lang tid å både lage salat, men også å spise den. Mitt tips da er å lage en grønn juice, som du kan ha i kjøleskapet.  Putt alt i en blender med litt vann, og hell det over på flasker. Det er både,  enkelt, sunt og godt.

Denne juicen her, lager jeg som oftest når jeg skal ha morgen cardio og tar et glass med den  på tom mage, før jeg løper. Det setter igang systemet, renser blodet og setter igang forbrenningen. Og har du travle dager er det praktisk å bare kunne hive innpå en flaske og likevel få i deg det du trenger.

Ingredienser:

2 Grønne epler

3cm squash

3cm agurk

1 stor bit ingefær

1 stangselleri

En stor neve spinat

1 liten sitron

Ha alt i en blender og fyll på med litt kaldt vann. Om du skal drikke det med engang, kan det være godt med isbiter i også eller bare ha det i et glass med juicen etterpå.

Jeg bruker som regel blederen og ikke juicemaskinen min til denne juicen, nettopp for å få med meg alle fibrene fra grønnsakene og frukten.

Med den mengden frukt og grønnsaker, fikk jeg to små porsjons flakser, 1 liters flakse som vist på bildet  under her, og et glass juice ?

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *