Frokost og lunsj retter,  Juice,  Middager,  Salater

En lunsj jeg blir glad av? Rødbetjuice og kyllingsalat med mye godt

En lunsj jeg blir glad av ?

Du kan fint lage salaten dagen i forveien, og har du juice i porsjons flasker så er lunsjen klar på et blunk.

Jeg har alltid ristede nøtter og frø tilgjengelig, da det er sunt og gir god smak.

Ved å varmebehandle nøtter å frø får du frem nøttesmaken mye mer. Har jeg med salat til lunsj som idag, har jeg med en liten boks med nøtter og frø ved siden av, så det holder på smak og konsistens.

Linser er fiberrike og en del av belgfamilien. Det er en fin kilde til jern, folsyre og kobber.

 

Ingredienser:

Crispy salat

Grønnkål

Cottage cheese

Linser

Kyllingfilet

Avokado

Små tomat

Ristede valnøtter og gresskarfrø

Olivenolje

Salt og pepper

 

Slik gjør du:

Stek kyllingfileten på høy varme så den får en steke skorpe, og skru ned temperaturen til middels varme og stek i ca 3 min på hver side. Da holder du kyllingen saftig. Krydre til med salt og pepper.  Skyll så crispy salat om du ikke allerede har ferdig vasket salat i kjøleskapet. (Jeg skyller alltid salaten og holder det i en boks eller pose i kjøleskapet, da holder den seg alltid god og crispy og salaten er klar på et blunk).

Ha litt linser over i en sil og skyll det i kaldt vann. Del avokadoen, kyllingfileten, og tomatene i biter og ha alle ingrediensene på en tallerken eller i en boks. Hell til slutt litt olivenolje og strø litt ristende nøtter til og frø øver.

Jeg syns det er veldig godt med rødbet juice og lager dette selv. Det er både sunt og godt. Sjekk ut oppskriften på rødbetjuicen her:RØDBET JUICE

 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *