Desserter,  Frokost og lunsj retter,  Snacks,  Uncategorized

Boost immunforsvaret ditt med en smoothiebowl ?

Smoothie bowl er i mine √łyne en perfekt start p√• dagen ?

Det er enkelt, sunt, godt og fylt med masse god næring og antioksidanter.

I denne smoothien har jeg ogs√• i r√łdbeter som er i h√ły sesong n√•. R√łdbeter gir en helt nydelig farge, er god p√• smak og ikke minst veldig sunt. R√łdbeter er fiberrike, og har et h√łyt innhold av mineraler som kalium, kalsium og magnesium.

B√¶r er som de fleste vet gode p√• smak, men ogs√• fulle av antioksidanter.¬† S√• en god blanding av ingredienser som ingef√¶r, b√¶r og r√łdbeter gir en riktig s√• god energiboost. Jeg lager det ofte til frokost og bruker propud eller proteinpulver i for √• dekke protein inntaket ogs√•. Sliter du med s√łtbehov n√• etter sommeren, kan en smoothie v√¶re en god erstatter n√•r s√łtsuget melder seg. Om du i tillegg har i litt kokosmelk (da sunt fett ofte ogs√• er med p√• √• dempe s√łtbehovet), f√•r du en mer mektig smoothie.

Innlegget inneholder reklame fra Njie.

 

Ingredienser:

1/2 skrelt r√łdbet

150g frosne jordbær

100g frossen ananas

1/2 stor lime eller 1 liten

1 bit ingefær ca 2-3 cm ( jeg liker den sterk).

1 boks propud vanilje

Ha oppi en skvett apple & pear juice fra njie eller en skvett mandelmelk om du trenger mer veske i (da ikke alle blendere er like kraftige).

Ha alt i en blender og sett den på maks styrke.

 

Som topping bruker jeg ofte bringebær, blåbær, banan, jordbær, moreller, kokosflak, hakket 70%sjokolade biter og ikke minst hjemmelagd sukkerfri sjokolade granola. Oppskriften på den finner du her: SUKKERFRI SJOKOLADE GRANOLA

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *