Desserter,  Frokost og lunsj retter,  Snacks,  Uncategorized

Boost immunforsvaret ditt med en smoothiebowl 😍

Smoothie bowl er i mine øyne en perfekt start på dagen 🤗

Det er enkelt, sunt, godt og fylt med masse god næring og antioksidanter.

I denne smoothien har jeg også i rødbeter som er i høy sesong nå. Rødbeter gir en helt nydelig farge, er god på smak og ikke minst veldig sunt. Rødbeter er fiberrike, og har et høyt innhold av mineraler som kalium, kalsium og magnesium.

Bær er som de fleste vet gode på smak, men også fulle av antioksidanter.  Så en god blanding av ingredienser som ingefær, bær og rødbeter gir en riktig så god energiboost. Jeg lager det ofte til frokost og bruker propud eller proteinpulver i for å dekke protein inntaket også. Sliter du med søtbehov nå etter sommeren, kan en smoothie være en god erstatter når søtsuget melder seg. Om du i tillegg har i litt kokosmelk (da sunt fett ofte også er med på å dempe søtbehovet), får du en mer mektig smoothie.

Innlegget inneholder reklame fra Njie.

 

Ingredienser:

1/2 skrelt rødbet

150g frosne jordbær

100g frossen ananas

1/2 stor lime eller 1 liten

1 bit ingefær ca 2-3 cm ( jeg liker den sterk).

1 boks propud vanilje

Ha oppi en skvett apple & pear juice fra njie eller en skvett mandelmelk om du trenger mer veske i (da ikke alle blendere er like kraftige).

Ha alt i en blender og sett den på maks styrke.

 

Som topping bruker jeg ofte bringebær, blåbær, banan, jordbær, moreller, kokosflak, hakket 70%sjokolade biter og ikke minst hjemmelagd sukkerfri sjokolade granola. Oppskriften på den finner du her: SUKKERFRI SJOKOLADE GRANOLA

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *