
Proteinvafler ?
Proteinvafler som er sunne og gode, som man kan spise med god samvittighet ?
Vaflene er perfekt turmat, og det aller beste er selvfølgelig nystekte vafler. Ta gjerne med røre på en flaske og stek vafler på et bål ?
Oppskriften ga 14 vaffel plater, 7 doble ?
Ingredienser:
300 g havregryn
(glutenfri for glutenfritt)
4 egg 2 ts bakepulver
1 banan
2 ts kardemomme
200 g cottage cheese Ca 3 dl valgfri melk, jeg bruker mandelmelk
Du kan også gjerne ha i en scoop vaniljeproteinpulver eller en boks propud vanilje, om du vil ha enda mer proteiner i.
Propud er ikke et must, jeg bruker det oftest uten, men har det evt som topping med syltetøy. Føl deg frem med litt mindre melk, ca 1 dl.
Slik gjør du:
Bland alt med stavmikser i en bolle og la det stå å svelle i ca 10 min før du steker det. La det evt stå over natten, det kan hjelpe for de som evt blir oppblåst i magen av havregryn. Røra står seg godt i kjøleskap om du dekker toppen, så lag gjerne litt ekstra når du først er igang ?
Husk å smør gjernet med smør eller kokosolje før du har i røra.
Jeg server det gjerne med cottage cheese eller gresk yoghurt, og jordbær eller sukkerfritt syltetøy.
Om du har det med i matpakka, er det også godt med salat, skinke og ost ?
Håper det smaker ?
Legg gjerne igjen en kommentar eller tagg meg med @sportybakern eller #sportybakerhansen når dere lager mat fra bloggen ❤?
Det er alltid morsomt å se når dere prøver oppskriftene mine ?

