Middager,  Vegetar

Middag på 1,2,3 – spagetti med hjemmelagd tomatsaus

Spagetti med hjemmelagd tomatsaus.

Super enkel, sunn og god middag på ca 15 minutter 🤗

Et næringsrikt og raskt måltid passer godt i en hektisk hverdag 😊

Jeg har brukt glutenfri pasta idag, men det velger dere selvfølgelig selv. Fettucine som jeg har brukt idag har et veldig godt næringsinnhold, og er spesielt et godt alternativ om du er vegetarianer og trenger gode proteinkilder.

Du kan enkelt lage retten vegar, ved å bytte karbonadedeigen med eks Hälsans kök eller Meatish.

Jeg bruker også gjerne denne tomat sausen som pizza saus 😊

 

Ingredienser:

Fettucine / pasta

1 pakke Karbonadedeig

3-4 Tomater

2-3 hvitløksfedd

Fersk basilikum

Fersk spinat ca 2 store never til en pakke karbonadedeig

1/2 squash

Ekstra virgin olivenolje

Krydder: Maldonsalt, pepper, oregano, 1/2 liten rød chili i biter (evt 1/3 -1/2 ts chilipulver)

Evt cottage cheese eller ost til topping

Menden ingredienser er med utgangspunkt i en pakke karbonadedeig, og rekker til to personer eller middag og lunsj.

 

Slik gjør du:

1. Kok opp vann og tilsett pasta eller som her Fettyccine. Ca 7 min (De er glutenfri, veldig rike på fiber og protein, og smaker godt)
2. Stek opp karbonadedeig
3. Ha 2- 3 store tomater, minst to hvitløk, masse fersk basilikum, maldonsalt, ekstra olivenolje, pepper og gjerne oregano i en bolle og bland alt med en stavmikser.

4. Hell sausen over kjøttet og la det surre litt.
5. Del litt ekstra tomat, squash og spinat og ha over kjøttet.

La det godgjøre seg i noen minutter.


6. Topp gjerne med litt cottage cheese eller ost.

 

Håper det smaker 🤗

Legg gjerne igjen en kommentar eller tagg meg med @sportybakern på Instagram og med #sportybakerhansen.

Det er alltid morsomt å se når dere prøver oppskriftene mine❤🙏

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *