Frokost og lunsj retter,  Middager,  Salater

Tunfisk salat

Tunfisk salat en enkel og god lunsj.

En fin ting med sommeren er all den gode maten man kan lage🤗

Jeg syns f.eks det er enda lettere å få i meg salater og grønt, da det er så mange gode sommervarianter å lage.

Er du enig og har du en favoritt salat? 🤷‍♀️

I tillegg til å få i seg litt frukt og grønt, prøver jeg å passe på at jeg får i meg både fisk og kjøtt. Og at det gjerne er litt salt i maten, nå i denne varmen.

Dagens lunsj salat bestod av:

1 tunfiskboks (kan byttes ut med skinke eller kylling)
Hjertesalat
Crispysalat
Avokado
Småtomat
Agurk
Ananas
Finhakket Chili
Litt presset limesaft og kvernet pepper (Skulle hatt rødløk, men var tom 😏) Og quinoa (jeg har ofte ferdig kokt stående i kjøleskapet nå på sommeren)

Slik gjør du

Begynn med å koke opp vann og tilsett quinoa når det koker. Sett ned plata og la det småboble uten lokk i ca ti minutter.

I mellomtiden vasker du deler opp resterende ingrediense i biter.

Ønsker du en enkel god dressing ,passer denne til:


Litt kesam eller creme fraiche, presset hvitløkfedd, hakket fersk basilikum eller koriander, smak til med maldonsalt og pepper.


Husk at man spiser med øynene, så bruk fargerrike grønnsaker, frukt og bær😊

Følg meg gjerne på Instagram @sportybakern for mer inspirasjon på trening, kosthold og bakst/snacks. Eller legg gjerne igjen en kommentar her, det er alltid koselig å høre hva dere syns🤗❤

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *