Desserter,  Is og sorbet,  Kaker

Iskake ? Perfekt nå på sommeren

Iskake ? Perfekt nå på sommeren, og en av mine favoritter.

Denne iskaka er så enkel å lage og ikke minst veldig god. Den største utfordringen for mange, deriblant meg selv, er å ha plass til iskaka i fryseren ?

En nydelig iskake med en syrlig og frisk smak, som både store og små liker. For hvem liker vel ikke is??

Så lenge du har plass i fryseren er det perfekt å ha en iskake i bakhånd. Ta gjerne ut kaka 20-30 minutter før servering, og server gjerne litt jordbær til.

Ingredienser:

3 eggeplommer
2dl sukker
1 pakke Philadelphia ost

3dl kremfløte
1,5 ts vaniljesukker
Ca en halv pakke didjesti kjeks
50g smeltet smør

Slik gjør du:

Visp sammen eggeplommer og sukker. Tilsett så osten og visp sammen fløte og vaniljesukker til krem. Bland alt sammen. Ha et bakepapir i bunnen på en rund form (knips formen over arket). Knus kjeksen og bland det med det smelta smøret. Tilsett mer smør om du vil ha den mer fuktig, smøret er mest så bunnen skal feste seg litt. Hell så røra over og sett den i fryseren. Lag den gjerne dagen i forveien så den blir helt stiv.

Server den gjerne med jordbær.

Kaka er alltid en stor favoritt og forsvinner fort. Som du ser på kommentaren på bilde litt under her, falt den i god smak hos både store og små. For min del, er gleden av å se andre nyte det jeg serverer det beste ?

Det er ikke noe å lure på at is er en favoritt hos barn, men sånne kommentarer som dette varmer et bakerhjerte uansett❤

Håper det smaker?

Legg gjerne igjen en kommentar og tagg meg gjerne med @sportybakern og #sportybakerhansen om deredet prøver oppskriftene mine. Det er alltid morsomt å se??

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *