Middager

Kyllingmiddag på ca 15 minutter

Kyllingmiddag som er enkel, sunn og god med mye smak på ca 15 minutter.

Det går mye kylling hjemme hos meg. For det første syns jeg det er godt, så er det som regel raskt og lage, samtidig som man kan variere det i det uendelige.

Her er en veldig enkel middag med mye god smak.

Som jeg har nevnt før, spiser vi med øynene så jeg liker å bruke grønnsaker med farger.

 

Ingredienser:

Strimlet kylling

Ris

Squash

Gulrot

Småtomat

Hvitløk

Kokosmelk (jeg bruker den rosa fra rema1000)

Krydder: Maldonsalt, pepper, rosmarin, spisskummen, gurkemeie og karry om du liker det

Slik gjør du:

1. Kok opp vann og ha i risen
2. Del opp kylling i strimler, stek det på sterk varme og gi kyllingen en stekeskorpe på begge sider, sett ned varmen til middels/svak.
3. Press 2 hvitløksfedd og stek det med kyllingen, tilsett ca 3 ss kokosmelk / evt mer om du vil ha mye saus (den fete delen) når hvitløken er gyllen. Krydre til med maldonsalt, pepper, rosmarin, litt spisskummen og litt gurkemeie eller karry om du liker det.
4. Kok opp litt vann, skrell gulrot og vask squashen, lag spagetti strimler med en spiraldeler eller lignende.
5. Del små tomat i to og ha oppi kyllingen
6. Tilsett gulrot og squash spagettien i det kokende vannet og ha det oppi i maks 1 min.
7. Del opp rødløk i biter og ha det som topping
8.Server ?

Jeg bruker denne spiral deleren når jeg lager squash spagetti og lignende som idag.

Håper det smaker ?

Legg meg gjerne igjen en kommentar eller tagg meg med @sportybakern på Instagram og med #sportybakerhansen. Det er alltid morsomt å se når dere prøver oppskriftene mine ❤?

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *