Proteinpizza ?
Proteinpizza som passer like godt midt i uka som til helgen ?
En pizza proppet full av proteiner kan vel ikke bli feil ?
Den er enkel og rask og lage, noe de fleste kan like.
Mange vil kanskje rynke litt på nesa av en ingrediens til bunnen, nemlig tunfisk. Men den smaker man faktisk ikke. Så om du ikke har testet den, anbefaler jeg å gjøre det før du evt forkaster tanken helt.
Ingredienser:
Til 1 porsjon – doble gjerne oppskriften og få en langpanne.
1 boks tunfisk i olje eller vann
60 gram havregryn
1 egg
Krydre til med de krydderne du liker. Jeg brukte pepper, ca 1 ts hvitløk, 1 ss oregano og litt chili.
Nå sist brukte jeg også 3 ss cottage cheese i, men det var kun for å bruke opp det jeg hadde.
Slik gjør du:
Sett ovnen på 200grader.
Bland alt med en stavmikser og smør et jevnt lag utover et stekebrett med bakepapir. Forstek bunnen i ca 15 minutter til den er gyllen.
I mellom tiden kan du forberede toppingen. Bruk det du er glad i.
Til denne brukte jeg:
2 Sopp
1 pakke Kokt skinke
1 ss Tomatpuré
Små tomat
5 Skriver pepperoni
Ananas
Ristede pinjekjerner
Litt ost til topping. (Om du ikke tåler melk syns jeg mosarella buffolo er det beste alternativet)
Smør tomatpurén utover og legg på resten av ingrediensene. Stek den til osten er gyllen.
Jeg bruker også alltid og ha litt salat ved siden av, gjerne avokado, små tomat og litt rømme til.