Middager,  Salater

Torske tacosalat 🤗 En enkel, sunn og god middag som passer når som helst.

Torske tacosalat er faktisk veldig godt og en god favoritt her.

De aller fleste av oss er glad i taco og dette er en noe sunnere variant, som jeg syns er veldig god.

Det er sunt, enkelt og godt. I tillegg er det lagd i en fei, noe som passer de fleste i en travel hverdag.

Samtidig er det fint å få i seg litt fisk i løpet av uka, og da er dette en fin måte. Hvertfall om du ikke er så glad i fisk, for taco krydderet tar bort fiskesmaken.

Jeg er veldig glad i både mango og avokado og bruker det både her og når jeg lager pókebowl. Jeg er veldig glad i fisk, så jeg lager disse to rettene relativt ofte.  For mine favoritt pókebowls / sushi bowls gå inn her: PÒKE BOWL, EN AV MINE FAVORITT RETTER 🙂

For inspirasjon av varianter av taco salaten, har jeg lagt ved flere bilder nederst i innlegget.

 

Ingredienser:

Crispy salat eller baby leaf blanding

Torsk naturell

Mango

Avokado

Små tomat og eller paprika

Agurk

Taco krydder

Gjerne lime og koriander om du har det

Rømme eller kesam

Torillachips eller søtpotet tortilla

 

Slik gjør du:

Stek torsken i stekepanne med litt olje.  Ha taco krydder over når torsken er stekt og la det surre inn. Steketiden tar ca 5 minutter.(Jeg bruker bare halvparten til ca 200g fisk, da det er så salt). Mens torsken stekes tar du av skallet og deler opp grønnsakene.  Legg alt på tallerken og server med litt tortilla om du liker det og rømme eller kesam.

Du må også gjerne ha salsa saus på, men lag den gjerne selv og til det trenger du: tomater, rød chili, lime, rødløk, fersk koriander, litt salt og pepper. Del alt i små biter, smak til chili etter hvor sterk du vil ha den.

Den over her, var som dere ser med salsa.

Her har jeg brukt hjertesalat som, chili, lime og koriander over, med søtpotet tortillas ved siden av.

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: