
Spinat wrap
Spinat wrap, perfekt å ha til lunsj eller om du vil ha en enkel middag.
Spinat wrap er en sunn, proteinrik og god rett med mye smak og næring ?
På søndager pleier jeg å legge en plan for uka som kommer. Det vil si både treningsøkter, egen pleie/ting jeg vil få gjort og også matretter. Det første jeg gjør er å gå igjennom kjøleskapet for å se hva jeg har og må få brukt (prøver å unngå å kaste mat). Spinat wraps fylt med masse godt har ofte blitt et resultat av det.
Spinat wrap er enkelt å lage og kan fylles med så mye. Lengre ned i innlegget får du forslag til tre forskjellige varianter.
Ingredienser :
1 stor neve fersk spinat
1 egg
1- 2 eggehviter
Litt salt og pepper.
Slik gjør du:
Bland alt med stavmikser, hell det over i en stekepanne på middels varme til den er gjennomstekt. (Jeg steker den kun på en side for å få finest farge). Dette gir 2 spinat wraps eller en tykk ?
Topp det med det du har tilgjengelig eller er glad i. På bildene under får du noen forslag.


Den er fylt med salat, cottage cheese, kokt skinke og hjemmelagd salsa toppet med små pepperoni biter.
Hjemmelagd salsa finner du blant annet oppskrift på her: https://www.sportybakerhansen.no/2018/08/20/hjemmelagd-falafel-med-tzatziki-salsa-og-pita/

Den er fylt med cottage cheese, avokado, baby leaf salat, små tomat og kokt skinke
Følg meg gjerne på Instagram @sportybakern for mer inspirasjon på bakst, trening og kosthold. Eller legg gjerne igjen en kommentar her, det er alltid koselig å høre hva dere syns❤?

